Politica de confidentialitate

 

Informaţiile personale

Pensiunea La Busu respecta intimitatea dvs. pe internet. Pensiunea La Busu va trata informatiile despre dvs., pe care le primim prin intermediul internetului, cu cea mai mare grija si confidentialitate. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, pensiunea La Busu are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Pensiunea La Busu utilizeaza informatiile furnizate de dvs. pentru a evalua utilizarea site-ului si pentru a-i îmbunatati continutul. Putem utiliza aceste informatii pentru a raspunde solicitarilor dvs. sau pentru a va contacta prin posta, e-mail sau telefon. Daca plasati in acest site o rezervare , solicitare de serviciu, este posibil sa va contactam pentru informatii suplimentare. Nu vom vinde, dezvalui sau inchiria aceste informatii unor terti prin metode care nu sunt specificate sau dezvaluite in prezenta declaratie. Informatiile personale pe care le colectam sunt utilizate pentru a raspunde solicitarii dvs., pentru a procesa o rezervare la pensiunea La Busu.


Newsletter

La anumite intervale, site-ul nostru poate furniza oferte, noutati sau evenimente legate de pensiunea La Busu utilizatorilor prin intermediul Newsletter-ului.


Modificari

Putem modifica prezenta Politica de confidentialitate si putem modifica, amenda sau retrage accesul la acest site sau la continutul acestor pagini oricand si fara instiintare prealabila.

Cadru legal

Prevederile acestui act sunt formulate in concordanta cu prevederile legale existente in Romania si vor fi interpretate conform legilor romanesti in vigoare. Orice schimbare a regulilor de confidentialitate va fi comunicata pe site cu cel puţin 10 zile înainte de a fi implementate. Informatiile colectate inainte de implementarea schimbarilor se vor supune vechilor reguli de confidentialitate.